Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
Tudom, hogy volt már, de nekem továbbra sem egészen világos ez a logó beállítás téma.
A "Logó fényességének beállítása" számomra azt jelenti, hogy a logó fényerejét állíthatom vele, így az alacsony lenne a jó beállítás. Ha az opció neve az lenne pl., hogy "Logó-fényesség csökkentésének mértéke", akkor nyilván a magas a jó.Tudom, hogy valaki (talán daneel_hu) le is fényképezte magas beállításnál a csökkenés mértékét, de azt kipróbálta valaki, hogy alacsony beállításban nem halványít-e még ennél is jobban?
Az Rtings szerint (C9) a beégés megelőzése érdekében:
"We recommend enabling the Screen Shift option, and setting Logo Luminance Adjustment to 'Low.'" (És itt szó nincs róla, hogy azért, mert a High beállítás villogást okozhat). Ha jól emlékszem Vincent egyik tesztjénél is alacsony beállítást javasol.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor