- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
Franky74
üzenetére
Végül az erősítőre lesz kötve a pc és a ps4 is, és egy hdmi megy majd a tv-be (C9). A kérdés az, ha filmre és játékra is használom felváltva gépről és ps4-ről is, mit állítsak be? Nem igazodtam ki a találatokon. Pc mód, Game mód, Game kapcsoló, 4:4:4 chroma, stb
Nekem az a lényeg, hogy az MPC-HC és a PS4 is normális képet adjon sdr és hdr-ben is, és ha váltok köztük, ne kelljen mindent átállítgatni. Sajnos ez szükséges nekem, mivel csak egy hdmi bemenetet fogok használni. Vagy felejtsem el, mert pl Game módban szar lesz pc-ről filmezni?
Vagy van gyorsgomb, s ha módot váltok, az adott beállításokat is megjegyzi hozzá (fényerő stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem az a lényeg, hogy az MPC-HC és a PS4 is normális képet adjon sdr és hdr-ben is, és ha váltok köztük, ne kelljen mindent átállítgatni. Sajnos ez szükséges nekem, mivel csak egy hdmi bemenetet fogok használni. Vagy felejtsem el, mert pl Game módban szar lesz pc-ről filmezni?
Vagy van gyorsgomb, s ha módot váltok, az adott beállításokat is megjegyzi hozzá (fényerő stb)?
Vhiktor