Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
Franky74
üzenetére
Végül az erősítőre lesz kötve a pc és a ps4 is, és egy hdmi megy majd a tv-be (C9). A kérdés az, ha filmre és játékra is használom felváltva gépről és ps4-ről is, mit állítsak be? Nem igazodtam ki a találatokon. Pc mód, Game mód, Game kapcsoló, 4:4:4 chroma, stb
Nekem az a lényeg, hogy az MPC-HC és a PS4 is normális képet adjon sdr és hdr-ben is, és ha váltok köztük, ne kelljen mindent átállítgatni. Sajnos ez szükséges nekem, mivel csak egy hdmi bemenetet fogok használni. Vagy felejtsem el, mert pl Game módban szar lesz pc-ről filmezni?
Vagy van gyorsgomb, s ha módot váltok, az adott beállításokat is megjegyzi hozzá (fényerő stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fujifilm X
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem az a lényeg, hogy az MPC-HC és a PS4 is normális képet adjon sdr és hdr-ben is, és ha váltok köztük, ne kelljen mindent átállítgatni. Sajnos ez szükséges nekem, mivel csak egy hdmi bemenetet fogok használni. Vagy felejtsem el, mert pl Game módban szar lesz pc-ről filmezni?
Vagy van gyorsgomb, s ha módot váltok, az adott beállításokat is megjegyzi hozzá (fényerő stb)?
Vhiktor