- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
Franky74
üzenetére
Végül az erősítőre lesz kötve a pc és a ps4 is, és egy hdmi megy majd a tv-be (C9). A kérdés az, ha filmre és játékra is használom felváltva gépről és ps4-ről is, mit állítsak be? Nem igazodtam ki a találatokon. Pc mód, Game mód, Game kapcsoló, 4:4:4 chroma, stb
Nekem az a lényeg, hogy az MPC-HC és a PS4 is normális képet adjon sdr és hdr-ben is, és ha váltok köztük, ne kelljen mindent átállítgatni. Sajnos ez szükséges nekem, mivel csak egy hdmi bemenetet fogok használni. Vagy felejtsem el, mert pl Game módban szar lesz pc-ről filmezni?
Vagy van gyorsgomb, s ha módot váltok, az adott beállításokat is megjegyzi hozzá (fényerő stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem az a lényeg, hogy az MPC-HC és a PS4 is normális képet adjon sdr és hdr-ben is, és ha váltok köztük, ne kelljen mindent átállítgatni. Sajnos ez szükséges nekem, mivel csak egy hdmi bemenetet fogok használni. Vagy felejtsem el, mert pl Game módban szar lesz pc-ről filmezni?
Vagy van gyorsgomb, s ha módot váltok, az adott beállításokat is megjegyzi hozzá (fényerő stb)?
Vhiktor