Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rinpocse

aktív tag

válasz #62608320 #42489 üzenetére

Szia Gergo483!

Mikor elhatároztam, hogy kell nekem egy 65"-os TV, akkor a Sony KD-65XG9505-re gondoltam. De, közben olvasgattam a különböző fórumokat. Sokáig hezitáltam, s úgy döntöttem, hogy oled lesz!
    10 éve egy Panasonic plazmát cseréltem le, egy felső kategóriás Sony LCD-re. Amit egy éve cseréltem le a Sony 55XF9005-re. Ezen kivül volt/van még két Sony LCD a lakásban. A Sony oled TV ára, túl volt azon a lélektani határon, amit hajlandó voltam fizetni egy TV-ért. S így lett végül is, az LG 65C9.
    A koromat miatt, csak délelőtt 9-12 között mehetek a boltba! S ebbe a korban már nem meglepő, ha valaki szemüveget hord, így a véleményem, mint minden vélemény erősen szubjektív! Mivel sok beszédnek sok az alja, a summás véleményem a következő.

A Sony 55XF9005 nagyon jó TV, de az LG65C9 KIVÁLÓ! Megkockázatom, hogy nem egy ligában játszanak! :) Edddig csak a gyári beállításokon használtam. Nappali fényben is jobbak az UPC-s csatornák, a 4K HDR-ről nem is beszélve. A WEBOS 4.5 nem semmi!

Egy dolgot hiányolok, ami a Sonyban megvolt. Itt nem tudom a kedvencek filmcsatornáit hozzárendelni távírányító számbillentyűihez. Egy másik problémám pedig az, hogy nincs KODI. Úgyanis, a beépített videoplayer nem mutatja, hogy egy sorozatból, hányadik részt láttam már! De lehet, hogy csak én bénázok!

Új hozzászólás Aktív témák