Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rinpocse
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia Gergo483!
Mikor elhatároztam, hogy kell nekem egy 65"-os TV, akkor a Sony KD-65XG9505-re gondoltam. De, közben olvasgattam a különböző fórumokat. Sokáig hezitáltam, s úgy döntöttem, hogy oled lesz!
10 éve egy Panasonic plazmát cseréltem le, egy felső kategóriás Sony LCD-re. Amit egy éve cseréltem le a Sony 55XF9005-re. Ezen kivül volt/van még két Sony LCD a lakásban. A Sony oled TV ára, túl volt azon a lélektani határon, amit hajlandó voltam fizetni egy TV-ért. S így lett végül is, az LG 65C9.
A koromat miatt, csak délelőtt 9-12 között mehetek a boltba! S ebbe a korban már nem meglepő, ha valaki szemüveget hord, így a véleményem, mint minden vélemény erősen szubjektív! Mivel sok beszédnek sok az alja, a summás véleményem a következő.A Sony 55XF9005 nagyon jó TV, de az LG65C9 KIVÁLÓ! Megkockázatom, hogy nem egy ligában játszanak!
Edddig csak a gyári beállításokon használtam. Nappali fényben is jobbak az UPC-s csatornák, a 4K HDR-ről nem is beszélve. A WEBOS 4.5 nem semmi!Egy dolgot hiányolok, ami a Sonyban megvolt. Itt nem tudom a kedvencek filmcsatornáit hozzárendelni távírányító számbillentyűihez. Egy másik problémám pedig az, hogy nincs KODI. Úgyanis, a beépített videoplayer nem mutatja, hogy egy sorozatból, hányadik részt láttam már! De lehet, hogy csak én bénázok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gumi és felni topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Edddig csak a gyári beállításokon használtam. Nappali fényben is jobbak az UPC-s csatornák, a 4K HDR-ről nem is beszélve. A WEBOS 4.5 nem semmi!
Vhiktor