Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Már ne is haragudj, de miért ne lenne normál tartalom egy sötét jelenet? Számtalan filmben van. Ha észreveszem akkor az gond, ha nem venném észre akkor soha nem hoztam volna szóba. Ahogy pl a tintinget is észrevettem talán én voltam az elsők között akinek ez feltűnt. Aztán persze voltak itt sokkal rosszabb panelek is mint az enyém sőt, volt aki ez miatt átment LCD-re. Én inkább úgy közelítem meg a dolgot, hogy igen is mindenki tudjon minden hibáról és azok alapján mindenki el tudja dönteni hogy neki az belefér vagy nem. Nekem pl nem fér bele hogy egy LCD háttérvilágítása bevilágít, felhős stb. Mondjuk szerintem a Q90 feketéjével már kibékülnék, de nem annyiért amennyibe kerül. A lényeg hogy mindenki más szempontok alapján dönt, de az butaság hogy el kell titkolni bármilyen problémát is ha van. Márpedig van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor