Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Azt kell mondjam, hogy az összes LCD/LED/OLED sehol nincs mozgásban ezekhez képest. Sajnos.
Pedig csak egy középkategóriás Toshiba Plazma vót. ""Általában és kulturálisan az ilyen tömegpszichózis ellenére kételem, gátolom. Jómagam komponens vagyok a témába, de ha kell, akár a nincstelenségig is elmegyek."

A cimborám egy Panasonic 42GT50 plazma televízió boldog tulajdonosa. Nemrég, végre volt lehetőségem nála, lakás körülmények között alaposan letesztelni. Tévé adásokkal, Blu-ray filmekkel, világos szobában, sötét szobában...
Tényleg jó kis készülék, de meg kellett állapítanom, hogy a betekintési szöget leszámítva az én SONY 55W809C készülékem minden szempontból jobb nála a gyakorlatban.
Ami a mozgásmegjelenítést illeti... fent említett cimborám meglátogatott, és ezúttal az én tévém képességeit demonstráltuk.
Amikor a sportközvetítésekre került sor, akkor valódi meglepetés és őszinte elismerés ült ki az arcára, és elárulta, hogy nem számított arra, hogy mozgásmegjelenítés szempontjából ennyire jó a SONY.
Az eltelt hónapokban volt alkalmam alaposan letesztelni a saját tévémet. Az alábbi sporteseményeket néztem rajta:
- Labdarúgás
- Kézilabda
- Kosárlabda
- Röplabda
- Forma1
- WTCC
- Supercars
- Salakmotor
- MotoGP
- Tenisz
- Ping-pong
- FINA VilágbajnokságEgy árva röccenés, egyetlen "utánhúzás" nem sok, annyit nem tapasztaltam. (Pedig a nálam "vendégeskedő" LG 55EG910V mutatta, hogy igencsak érzékeny vagyok rá.) Folyamatos a képmegjelenítés, amilyennek lennie kell.
És ez ugyebár egy ~2-3 éves, felső-közép kategóriás modell, még csak nem is a legújabb LCD csúcstechnológia.
Summa summarum: "van élet a plazma technológián túl".

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor