- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
Callisto
üzenetére
Azért autóversenyben is számít a képfrissítés és a lag, különösen ha már hozzászoktál a magasabb értékhez.
Nekem a cockpithez egy ASUS ROG 348Q monitorom volt (előtte kísérleteztem sok mindennel, 3 monitor, VR, stb, mellékszál...) és imádtam a G-Sync-jét és a 100fps-t amit kipréselt magából. Javarészt AC és pCars ment vele, nomeg a Dirt : Rally (1-2). Ez utóbbi nagyon durva VR-ban, így szinte csak monitorral toltam. Gondoltam kipróbálom egy 55-ös LG OLED B7-el, mert a PC mellett van alatta PS4Pro is, lássuk milyen képet ad, borítson be a képernyő!
Ha nem válik be monitorként, TV akkor is kell, max maradok a VR-nál...Nos a képminőséggel nem volt baj, annál inkább éreztem a 4k/60Hz hátrányát az ASUS-hoz képest, egyszerűen lassabb lettem vele. Persze nem competitive, magamhoz képest hotlapozva. Úgyhogy szépen visszaraktam a monitort...
De pontosan ezért kérdeztem pár napja (igaz, válasz nem jött...) hogy a C9 mennyire válik be 4K120Hz-en, mert ha G-synccel tudná tartani a 100 körüli értéket, az már nekem elég lenne, és az inputlagon kívül semmiben sem lenne rosszabb mint a 348Q. Cserébe kapnék egy hatalmas képernyőt 16:9-ben... PC-n még jelenleg nincs ami kipörgesse, a 2080ti-khez talán jön valami drivefrissítés, de az idei csúcskártyák már biztos tudják majd.
Persze olyan is van akinek a stabil 60fps fölött már mindegy, volt nálam egy barátom kormányt tesztelni és észre se vette hogy 100-on tesztelt, szóval ez egyénileg változó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nem válik be monitorként, TV akkor is kell, max maradok a VR-nál...
Vhiktor