- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
Callisto
üzenetére
Azért autóversenyben is számít a képfrissítés és a lag, különösen ha már hozzászoktál a magasabb értékhez.
Nekem a cockpithez egy ASUS ROG 348Q monitorom volt (előtte kísérleteztem sok mindennel, 3 monitor, VR, stb, mellékszál...) és imádtam a G-Sync-jét és a 100fps-t amit kipréselt magából. Javarészt AC és pCars ment vele, nomeg a Dirt : Rally (1-2). Ez utóbbi nagyon durva VR-ban, így szinte csak monitorral toltam. Gondoltam kipróbálom egy 55-ös LG OLED B7-el, mert a PC mellett van alatta PS4Pro is, lássuk milyen képet ad, borítson be a képernyő!
Ha nem válik be monitorként, TV akkor is kell, max maradok a VR-nál...Nos a képminőséggel nem volt baj, annál inkább éreztem a 4k/60Hz hátrányát az ASUS-hoz képest, egyszerűen lassabb lettem vele. Persze nem competitive, magamhoz képest hotlapozva. Úgyhogy szépen visszaraktam a monitort...
De pontosan ezért kérdeztem pár napja (igaz, válasz nem jött...) hogy a C9 mennyire válik be 4K120Hz-en, mert ha G-synccel tudná tartani a 100 körüli értéket, az már nekem elég lenne, és az inputlagon kívül semmiben sem lenne rosszabb mint a 348Q. Cserébe kapnék egy hatalmas képernyőt 16:9-ben... PC-n még jelenleg nincs ami kipörgesse, a 2080ti-khez talán jön valami drivefrissítés, de az idei csúcskártyák már biztos tudják majd.
Persze olyan is van akinek a stabil 60fps fölött már mindegy, volt nálam egy barátom kormányt tesztelni és észre se vette hogy 100-on tesztelt, szóval ez egyénileg változó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fogyjunk le!
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (6db maradt)
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem válik be monitorként, TV akkor is kell, max maradok a VR-nál...
Vhiktor