Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgi Kormi
senior tag
Egy normàlis családban meg szokták beszélni a "költségvetést" érintő relatíve nagyobb kiadásokat és a lakberendezési szempontokat is figyelembe kell venni .Amíg egyedülálló voltam(az már igen csak régen volt) technikai eszközök vételénél maximum a bratyómmal konzultáltam és a pénztárcámmal, mi nagy hifi rajongók voltunk( sajnos főleg csak álmodoztunk jobb cuccokról) egy két dolgot ő "épített" meg pl.:erősítőt. Én még" csorgó nyállal "néztem a dollárboltban (1988) a sony trinitron 100 hz-es 72cm -és tévéjét , ami akkoriban az egyik legjobb tévé volt ebben a méretben. Szóval amikor az ember családapaként és férjként gondolkodik minden más , mint amikor szingli. U.i : Ezek a 400 -600 ezer forintok amibe ezek a jobb tévék kerülnek ( vagy 1 milla + x ezer) relatív nagy összegek , de egy kb 10 éves három betűs bajor x3-as komolyabb szervíze kb. annyi mint az lg 65 c9 ára./ van a rokonságban autószerelő , ezért tudom/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor