Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Rewards
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cichlid1
tag
válasz
Jakesz
üzenetére
Ha ez így lenne, akkor minek a pixelfrissítés?? Beég így is, úgy is, ha X óra belemegy egy csatornán az adott területre.
Valószínűleg azért van jelentősége, hogy 1800 órát egyszerre teszel bele egy adott csatorna logóval, vagy naponta 1 órával és közben változatos tartalmat nézel.Az meg ne haragudj, egy vicc, hogy aki nem napi 24/24-ben blue ray, vagy egyéb 4K tartalmat néz az ne vegyen Oledet! A lényeg ma már a változatos tartalom fogyasztáson van. Viccből tesznek bele ennyi online és egyéb tartalom opciót szerinted? Azért mert ez az igény. Nézünk tévét, nézünk Netflixet, Youtubot stb.. és persze néha egyéb médiát is külső lejátszóról, de azért ne nézzem Oleden a tv HD adását (ami megjegyzem nálunk klasszisokkal szebb mint az LCD-n volt), mert én hülye tévénéző vagyok és nekem nem jár az OLED a tévézéshez???
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor