Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Szia Geza
En mar vagy 10 eve mindeg Philipset veszek (2-3 eve cserelek) ,nem azert mert a legjobb ,hanem mert ambilghtes .Na most mar 2 eve rendeltem 2x is 9005 ös oledet a Philipstöl es meg annal a modelnel elcsesztek az Ambilight iranyt a beepitesnel (mivel az LCD ekhez kepes az olednel kisebb terület van a ledeknek mashogy van a beepites) es mert feltem egy kicsit a beegestöl ,visszaküldtem öket .
Na meg ami zavart hogy az csak 55 Zoll volt es szerettem volna mar egy 65 Zollosat .
Ami meg az arat illeti , emlekszem 2017 ben arrol almodtam hatha ev vegere olyan 2000€ ra lemegy az akkori Oled803 as peldaul .(de ez sem DOLBY VISION os volt meg akkor ) .
Hat megis egy 65PUS8102 2017 Oktoberebe .(direkt ledes HDR es igazi 10 Bit nagyon jo LCD ,most mindegyik 8Bit + FRC es 50HZ )
Mivel iden ,pontossan 2019 decemberetöl a tegnapi napig harcoltam a Philipsel (kephibas a HDR sötet reszleteknel)es legyözhettem öket ,most kaptam egy eselyt hogy egy Oledet vehessek magamnak .Visszavette a Kephiba miatt az Online aruhaz Universal.at es tudtam egy 65OLED754 megrendelni ugy hogy csak a 620€ különbseget kell kifizetnem ..A lenyeg ,2017 ben meg almodtam ambilightes OLedröl hogy 2000€ ert megkapjam .Most 2020 ban siman meglehet venni , 1800€ ert ,egy Dolby Visonos Ambilightes uj 65oled754 est.
Tehat azert egy kicsit megy lefele az Oled ara.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor