- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Még mindig rágom ezt a TV kérdést, lassan döntök
.Ma voltam az MM-ben, megnéztem az LG 55C9-et. Egy értékesítő odajött, a vége az lett, hogy az LG helyett elkezdte nekem nagyon tolni a Panasonicot, majd odajött egy másik, az is (sokkal jobb a képminősége és mi más számítana ha nem a képminőség hát ezért vesz tévét igaz uram?). Kissé furcsa volt, az legjobb érvük az volt, hogy ha most Panasonicom van, akkor célszerű azt vennem
. Aztán mindkettőn lejátszottak pendrive-ről egy részletet valami TV adásból, az LG-n az arcok narancssárgák voltak eléggé kirívóan. Megkérdeztem, hogy mégis melyik milyen beállításon van, mire a válasz: ööö, ugyanolyan, igen, ugyanolyan beállításon mind a kettő.Ez nyilván nem komoly, mégis felmerült bennem egy kérdés: szinte mindenki az LG-t ajánlja, ha OLED TV kerül szóba, nem csak itt, más topikban és fórumban is. Ha mondjuk egymás mellé állítok egy LG 55C9-et és egy Panasonic 55GZ950-et (ezek most egy árban vannak az MM-ben), mitől jobb az LG? A száraz adatokból és tesztekből annyira nem jön le a különbség nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED48C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
. Aztán mindkettőn lejátszottak pendrive-ről egy részletet valami TV adásból, az LG-n az arcok narancssárgák voltak eléggé kirívóan. Megkérdeztem, hogy mégis melyik milyen beállításon van, mire a válasz: ööö, ugyanolyan, igen, ugyanolyan beállításon mind a kettő.
Vhiktor