Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milus
csendes tag
Tegnap megkaptam az AG9-et a teglalapos A1 helyett. 55". Szerviz rendben zajlott, elcsomagolta a regit, uzembe helyezte az ujat. Masfel nap hasznalat utan a benyomasaim a kovetkezok: Termeszetesebb szinek, folyamatosabb kepi mozgas, jobb hangzas, gyorsabb, nem laggolo operacios rendszer, ujratervezett, minosegi taviranyito. Sajnos nem tudom osszevetni mas gyarto termekeivel, de ezt szerencsere megteszik masok helyettem.
Nem akarom futtatni a sonyt, egyertelmu, hogy nem er annyival tobbet az LGnel. Ellenoriztem, szerencsere nem savos a kep es nincs elszinezodes sem, (banding, tinting remalom
) remelem nem is lesz.
(Epp eleg volt a teglalapot nezni 2 hetig
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem akarom futtatni a sonyt, egyertelmu, hogy nem er annyival tobbet az LGnel. Ellenoriztem, szerencsere nem savos a kep es nincs elszinezodes sem, (banding, tinting remalom
) remelem nem is lesz.
(Epp eleg volt a teglalapot nezni 2 hetig
)
Vhiktor