Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milus
csendes tag
Tegnap megkaptam az AG9-et a teglalapos A1 helyett. 55". Szerviz rendben zajlott, elcsomagolta a regit, uzembe helyezte az ujat. Masfel nap hasznalat utan a benyomasaim a kovetkezok: Termeszetesebb szinek, folyamatosabb kepi mozgas, jobb hangzas, gyorsabb, nem laggolo operacios rendszer, ujratervezett, minosegi taviranyito. Sajnos nem tudom osszevetni mas gyarto termekeivel, de ezt szerencsere megteszik masok helyettem.
Nem akarom futtatni a sonyt, egyertelmu, hogy nem er annyival tobbet az LGnel. Ellenoriztem, szerencsere nem savos a kep es nincs elszinezodes sem, (banding, tinting remalom
) remelem nem is lesz.
(Epp eleg volt a teglalapot nezni 2 hetig
) -
Milus
csendes tag
Sziasztok! Gondoltam hozzaszolok a temahoz en is, mert a topikot olvasgatva ritka a Sony tulaj.
Tavaly augusztusban vasarolt KD-55A1 teglalapot kapott mikulasra panel refresh utan. Kicsereli a Sony szerviz KD-55AG9-re. Vegyes erzesekkel valok meg tole, mert eredetileg szobadisznek (is) vettem,
de orulok, hogy nem csak panelt cserelnek benne es lesz egy uj tv-m karacsonyra. (Helyileg UK-ban)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem akarom futtatni a sonyt, egyertelmu, hogy nem er annyival tobbet az LGnel. Ellenoriztem, szerencsere nem savos a kep es nincs elszinezodes sem, (banding, tinting remalom
) remelem nem is lesz.
(Epp eleg volt a teglalapot nezni 2 hetig
)
Vhiktor