- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
Aha, értem. Tehát egy pillanatra lehet sz@r a kép?! Akkor ezt a technológiát neked találták ki és nézheted folyamatosan is, hisz nem is érdekel. Akkor ez a mosott, szürkés kép neked tetszik? És a feketét nem is igényled? Akkor jó neked. Ám feketéd szemből sem lesz. De felhő akkor is.
Ez az "1mp" lehet 5-10 perc is.
Igen. És állok közben, tudom, le is ülhetnék. Hiába állok, nem adom el a kanapét, ha mégis leülnék valamikor.
Pláne hogy többször foci is megy a tévében, azt meg szinte felesleges is nézni... meg amúgy is gagyi a tévéadás. 
De ettől függetlenül az LCD ezen a téren sz@r. Hiába próbálod szépíteni. Lehet téged nem érint/zavar, de ez nem jelenti azt hogy ez nem létezik, vagy hogy ez amúgy nem is hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gamepad
- Marathon: érkezik a duó, egyelőre csak egy pályán és „kísérleti” jelleggel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen. És állok közben, tudom, le is ülhetnék. Hiába állok, nem adom el a kanapét, ha mégis leülnék valamikor.
Pláne hogy többször foci is megy a tévében, azt meg szinte felesleges is nézni... meg amúgy is gagyi a tévéadás. 
Vhiktor