Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A BD lemezeken többnyire képként van meg a felirat. Egy ügyes lejátszó esetleg tudja manipulálni képként (tehát nem betűtípust állítasz, hanem egy filtert húzol a feliratsáv képre, vagy épp eltolod, mint egy overlay-t), de az szerintem ritka.
De ja, HDR-hez max 100 nit-re kéne hagyni a feliratot. Főleg, hogy eleve nem visszafelé kompatibilis az SDR-al a HDR anyag, így azt sem lehet mondani, hogy akkor a régi TV-ken lenne nehezen olvasható.
Én az apró áttetszőt szeretem. Gyorsabb elolvasni, ha szemmozgatás nélkül egyszerre látod az egészet. Bár én csak néha pillantok rá, ha nem értek valamit, amúgy hallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor