Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Figyu .... lassan írom, hogy Te is megértsd
(meg mivel én írtam az F1-es hasonlatot).... szóval; a kategóriájában (F1) a leggyengébb (értsd: legsz..abb) is jobb teljesítményt nyújt, mint bármilyen más autó (és nem belegondolni a családi vakációt, meg a moslékszállítást, arra más való
).... ebből adódik, hogy bármelyik OLED (akár a legolcsóbb FHD is) jobb képet nyújt, mint bármelyik LCD .... persze lehet "kötekedni" hogy alacsonyabb a fényereje, mint egy HDR LCD-nek, meg nincs benne BFI, meg nincs maxra húzva, meg meddig birja, meg akármimás.... de önmagában a kép (=teljesítmény az F1 példában) jobb, mint bármely egyéb ma kapható TV képe ....
.... és ezzel nem is rabolnám tovább a saját időmet .... 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- Revolut
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(meg mivel én írtam az F1-es hasonlatot).... szóval; a kategóriájában (F1) a leggyengébb (értsd: legsz..abb) is jobb teljesítményt nyújt, mint bármilyen más autó (és nem belegondolni a családi vakációt, meg a moslékszállítást, arra más való
).... ebből adódik, hogy bármelyik OLED (akár a legolcsóbb FHD is) jobb képet nyújt, mint bármelyik LCD .... persze lehet "kötekedni" hogy alacsonyabb a fényereje, mint egy HDR LCD-nek, meg nincs benne BFI, meg nincs maxra húzva, meg meddig birja, meg akármimás.... de önmagában a kép (=teljesítmény az F1 példában) jobb, mint bármely egyéb ma kapható TV képe .... 
Vhiktor