Hirdetés
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Kicsit beugrottam a helyi euronicsba beszélgetni az oledről (biztos örültek nekem
).
Azt tudtam meg, hogy a pénteki akciókat még az üzletvezető se tudja, központilag írják meg nekik is csütörtök este. Az érzéseiről azért érdeklődtem. Szerinte 55C9 nem várható 400 környékén. De B9 várható 400 alatt, akár jelentősebben is. Náluk rendes gyári gari van.Nézegettem a kiállított darabokat. Egy B9-es ment meg melette valami samu qled, hasonló árban. Az azért meglepett, hogy az euronicsos próbaanyag szebb volt a qleden. Gyanítom, hogy eleve tré volt a forrás, és azért volt pixeles/csempés a kép, de a samu ezt jobban javítgatta láthatóan. Mondjuk 20 centiről egyiket se fogom nézni, meg talán a reklámban lévő nagy homogén egyszínű területek se annyira életszerűek, de fura volt na.
És ha már szóba került a péntek, és a gari. Tudunk arról egy kisokost csinálni, hogy mely boltok adnak tutira gyári garit és melyek nem? Szerintem ez egy olednél nagyon fontos szempont és nehezen kideríthető. Az utolsó három betűbe rejtett régió számíthat ebből a szempontból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Suzuki topik
- E-book olvasók
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- World of Tanks - MMO
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Vhiktor