- Tecno Spark 20 Pro újra, immáron 5G-vel
- iPhone topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Azért ez nem ugyanazt jelenti hogy ne vegyenek oledet az emberek.Esetleg ha ezt szűrted le akkor nagyon félrement a mondanivalóm.
Akit mélyebben érdekli a téma az belátja ma a legjobb képminőséget az OLED TV adja.
Amiről én írtam az a mély analizálása a mikéntnek.Semmi olyan nincs ebben a technológiában ami miatt ne venném meg.A mostani problémák mind javíthatók pl.B8 elcseszett gammája,vagy az ARC probléma.Ez megint nem sok embert érint szabad szemmel az átlag észre sem veszi a fekete részleteket amik elvesznek.
Amikor LCD-m volt hagyományos vagy ledes ott is megvoltak a gondok kivétel nélkül.Az első lcd-k beégtek az első plazmák beégtek ha statikus tartalom érte hosszabb ideig.
Aztán ott volt a foltosodás,a sávosodás és egyéb bajok amikkel az emberek 90%-a simán elvolt a hétköznapokon.
Tv adásra minden megjelenítő megfelel azért nem kell oledet venni,de ha minőségi képet akarsz egy filmezésnél megfelelő alannyal akkor az OLED ma a legjobb.
Azt se felejtsük el hogy nekem is szerencsém volt egyesekkel ellentétben a homogén képpel.A fóumokon a probléma élvez priorítást akinek nincs gondja vele az minek írna be.
Szóval emiatt ne menj más vonalra.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor