Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom18
senior tag
válasz
Tyler Durden #30531 üzenetére
Megjött a tv tegnap, hát nekem annyira nem voltak segítőkészek csak annyit segítettek, miután mondtam, hogy levettük róla a dobozt de az alja bent maradt azt mondta nincs idejük, mert így is 9re érnek haza....
pixel hiba nincs rajt eddig, nagyon nem állítgattam semmit rajt még de a meglévő képmódok közül az eredeti tetszik a legjobban amúgy melyik képmódot állítottad vagy melyiket érdemes beállítani magunknak? OLED fény és fényerőt mennyire lötted be vagy mi a javaslat? Én is megnéztem a végjátékot HDR-ben hozzáteszem múlt héten néztem meg itthon, egyből szembetűnt hogy én nem így láttam egy heteNekem a HDR nagyon álleejtős volt úgy látom egy pár filmet újra meg kell nézni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest