Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Nekem például inkább "szaggatás" legyen mint interpoláció. Utóbbival szemben zéró tolerancia filmeknél.[..]"
Persze, értelek, és megértelek. Ezért írtam, hogy "pedig én jellemzően kikapcsolt interpoláció mellett néztem a filmeket."
Nem láttam értelmét az interpolációnak, mert BD filmek esetében teljesen rendben valónak ítéltem meg a látott képtartalmakat.
Más kérdés, hogy szerencsés vagyok, mert engem a "soap opera effect" sem zavar.
Majd - remélhetőleg - az új OLED készülékemen lesz alkalmam alaposabban elmélyedni a gyakorlati tesztben is!

"Ez a Sony A1 nagyon bíztató ha BFI-vel tudja a 100-120cd/m2 fényerőt. Tűéles natív mozgóképmgjelenítés, magas kontraszttal és jó képhomogenitással. Erre már azt mondom hogy filmezésre megverheti a VT60-at"
Jó kis készülék, tetszetős dizájnnal, ráadásul az "Acoustic Surface" technológiában is nagy lehetőségeket látok.
Ám az Rtings teszte alapján nem lehet azt mondani, hogy minden tekintetben "lefőzte" a konkurencia 2016-os OLED modelljeit.
A BFI-t leszámítva nagyon hasonlóan teljesít a C6V-hez. És ha azt vesszük, hogy az még 3D megjelenítésre is képes....
A nagy kérdés, hogy egy leheletnyivel fejlettebb elektronika, a plusz BFI megér-e nagyjából dupla árat az LG említett modelljeihez képest!?
(A fejlesztés iránya mindenesetre üdvözítő.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor