Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chros

őstag

válasz Tulku #28901 üzenetére

"illene normálisan megírni egy ilyen szoftvert"

Maximalisan egyet ertek!

(#28902) daneel_hu: "Nem hiszem, hogy ilyen nagy szoftvert hiba nélkül meg lehet írni."

De, meglehet(ne) :)
    De egy biztos, az LG-nel kepminoseg tekinteteben nyoma sincs automatizalt tesztelesnek, es azt is ketlem, hogy van manualis tesztelo csapatuk, vagy ha van is, akkor vakokbol all :D
    De most komolyan, ekkora bakit legalabb 3x-is elkovetni mar nem veletlen, hanem vagy hozza nem ertes vagy nem-torodomseg vagy mindketto :D S nem tudom melyik a rosszabb ezek kozul.

Azt is el tudom kepzelni, hogy az osszes LG alkalmazottnak Pana vagy Sony TV-je van :D

(#28903) daneel_hu: "Szerintem örüljünk ahol vannak frissítések."

En egyaltalan nem orulok! Egy frissitesnek akkor lenne ertelme, ha valami pozitivat tudna hozzatenni az elozohoz, s nem elvennni belole! :D
    Itt nem 50-100e-es mobilrol beszelunk (ott is gaz), hanem 700e-1,2m-os TV-krol, amit nem 1-2 evre vesz az ember.
    Ez abszolute elfogadhatatlan!

En mar jo par eve semmit sem frissitek ha jol muxik, pont ezek miatt, csak ha abszolut elkerulhetetlen: sem telot, windows-t, linux-ot, TV-t, router-t, stb.

(#28886) ribarszki: "ki volt kapcsolva az automata frissítés, de mindig feldobta a lehetőséget, és szerintem a feleségem rányomott"

Avforum-on volt egy user, neki az edesanyja nyomott ra, nagyon pipa volt! :D
    Ahogy Pumba is mondta, talan majd egyszer javatjak ezt is, anelkul, hogy mast elcsesznenek :D
    De ha Dolby Vision tartalmat nem fogyasztasz (4k bluray, netfilx, amazon, stb.), akkor valszeg nem gond.

Új hozzászólás Aktív témák