- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"talán ilyesmi nem érint, de jó tudni"
Ha nem UPC médiakártyát használsz, akkor valószínűleg nem érint.
"múltkor láttam 370-ért edigiben vagy mm-nél, az már elgondolkoztatott, de nyilván szeretném tudni mit veszek ennyiért"
A Media Markt áruházak adták 374.999 forintért, én is azon az áron vettem meg.
Ami a jótállást illeti... jogos, amit mondasz, viszont sajnos már általános, hogy a gyártók zöme ilyen kevés jótállást ad. (Egyébként ilyen összegnél, valóban nem szabad, hogy tétel legyen az a ~tizenegy néhány ezer foruint, amibe az extra jótállás kerül.)
Az árak pedig valószínűleg menni fognak lejjebb is. Ha számodra a 3D megjelenítés képessége nem fontos, akkor szerintem kifejezetten jó helyzetben vagy.
Eléggé "beállt" a TV piac az első negyedévben, miközben jönnek, sőt már itt is vannak a 2017-es modellek. Azoknak pedig hely kell.
Nem véletlen a minden hétvégén érvényes akció a legnagyobb multiknál.
Ha rákeresel az "arukereso.hu" oldalon, láthatod, hogy még igen sok féle 2015-ös és 2016-os modell elérhető a legkülönfélébb üzletekben. (Nyilván, ezeknek a forgalmazóknak csak egy része az, amiben az ember jellemzően maradéktalanul megbízik.)
Én majdnem 100%-ban biztos vagyok abban, hogy még a karácsonyi akciókra is marad egyes, 2017 előtti OLED modellekből a készleten. Azok lesznek a legjobb árakon értékesítve.
És az is várható, hogy a termékek alap árát is elkezdik levinni hamarosan. Így működik... pár hétig, 1-2 hónapig rendszeresek a ~10-15-20%-os akciók, aztán ha nincsen kellő eredménye, akkor jön a permanens leárazás.
Aztán arra vonatkozóan is kezdődnek a heti akciók, aztán megint leárazás... így folytatódik, amíg ki nem pörgetnek minden egyes bent ragadt darabot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor