- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Egy szóval nem mondtam hogy gagyi csak nem akarjátok megérteni, kb annyira szükséges vagy felejtős kategória mint a 3D. Nekem nem kell ívelt de a 3D-re igényt tartanék annak több értelmét látom.
(#2545) Madwe nagyon rosszul tudod, de az tény hogy az EG920 széria lett leárazva így a legtöbb tulaj ilyennel rendelkezik. Gondolom azért mert ívelt kialakítást akartak.
(#2544) Pumma magyarázd már el nekem hogy ha oldalról nézek egy tévét (sokszor előfordul), akkor milyen előnye van az ívelt kialakításnak? De főleg mi köze van ehhez az lcd vagy olednek? Ez egy fizikai kialakítás aminek akkor van hátránya ha nagyobb szögből nézed. Ha már megvettem volna és nem tetszik az régen rossz, nem csoda hogy vásárlás előtt kell eldönteni hogy bevállalom vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One / Xbox Series játékok
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor