- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Áhh, kizárólag "megszokásból" hagytam meg néhány (tényleg néhány) SD anyagot, de semennyire nem érdekel, hogy lehetne ez jobb is..
(#25338) Isual: Nálam jobban biztosan nem utáltad az LG-t mint márkát.
4 (vagy 5?) Panasonic plazma után mára egészen kibékültem vele, (mármint a névvel) tudniillik, jól működik, esztétikus a megjelenése, nagyon barátságos és nagyszerű a kezelőfelülete. A sajátom "öregecske" modell, így néha gondolkozik picit a menüben, de ettől eltekintve nyugodtan vehetsz ma LG oledet szerintem. Az újabb modellek még jobbak. A kiváló szerviz támogatottság miatt biztosan LG lesz a következő oledem is, ha addig nem változik nagyot a világ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
4 (vagy 5?) Panasonic plazma után mára egészen kibékültem vele, (mármint a névvel) tudniillik, jól működik, esztétikus a megjelenése, nagyon barátságos és nagyszerű a kezelőfelülete. A sajátom "öregecske" modell, így néha gondolkozik picit a menüben, de ettől eltekintve nyugodtan vehetsz ma LG oledet szerintem. Az újabb modellek még jobbak. A kiváló szerviz támogatottság miatt biztosan LG lesz a következő oledem is, ha addig nem változik nagyot a világ..
Vhiktor