Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Callisto

    őstag

    "Felmossa a padlót bármilyen QLED-del", "átlagos fényviszonyoknál is sokkal jobb az OLED", "Q9FN és QLED csak fényerőben jobb" és hasonlók.
    Ilyen költői, nem is, isteni túlzásokat ilyen gyakran, mint itt nem igen lehet olvasni egyéb vs témában.
    Azok szoktak ilyeneket mondani, aklik otthon saját maguk egymás után vagy mellett nem látták és tesztelték őket minden lehetséges körülmény között.
    Nekem volt mindegyik (65C8 és Q9FN) és egy hétig nyüstöltem őket itthon saját kezemmel. Q9FN mellett döntöttem végül. Azért, mert ellentétben a túlzó állításokkal nem éreztem soha semmilyen körülmény (pl. fényviszonyok) mellett azt az óóóóóóriáááási padlófelmosó dolgot, amiért a szokásaimon változtattam volna. Pedig nagy filmnéző és sokat játszó vagyok. Inkább maradtam a Q9-nél, hogy akkor és úgy és addig használhassam, ahogy akarom.
    Igen, sötétben a sötét jelenetek és részek jobbak OLED-en a sötét színekkel együtt, mert halvány blooming sincs és kiváló a kontraszt és igen a fényes színek jobbak QLED-en, mert azok tényleg színek. Lehetne még sorolni. Mindegyiknek van előnye és hátránya a másikhoz képest. Amilyen gyakran feltűnik mindennapos használat során a Q9 hűtrűnya, annyira feltűnt az OLED hátránya is. Számomra ez így 50-50 volt.

    [ Szerkesztve ]

    "A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Új hozzászólás Aktív témák