Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztor
újonc
Sziasztok Fórum Lakók!
Egy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. Ha nagyon egyértelmű lenne kérlek nézzétek el, nem vagyok túl járatos a témában.
Nem régiben vásároltam egy LG OLED B8 készüléket, és szerettem volna rajta megnézni egy filmet Dolby Atmos hangsávval, de sajnos mikor el akartam indítani a filmet, a jobb felső sarokban azzal fogadott, hogy "nincs megjeleníthető hangsáv", vagy valami ilyesmi.
Természetesen a magyar hangsávval elindult, és az angol dolbyt is el tudom indítani, csak az Atmost nem látom a választható audió között, pedig elvileg rajta kell lennie.
A filmet pendriveról szerettem volna futtatni (Kingston HyperX Savage), USB 3.0-án keresztül, MKV formátumban.Kíváncsiságból szedtem le demo videót a Dolby Vision és a Dolby Atmosról, azok gyönyörűen lefutottak probléma nélkül. A kiterjesztésük MP4 és TS volt.
A nézendő film viszont MKV formátumban van. Elképzelhető, hogy a készülék nem tudja MKV-n keresztül a Dolby Atmos hangsávot?Próbáltam utánanézni Google, de sajnos nem vagyok túl járatos a témában, így nem találtam konkrét választ a felmerülő kérdésemre.
A válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Amazon
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor