- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
"Ez jó hír, hogy sportra jó az OLED (GT50 plazma van most), majd meg kell néznem élőben is.
24p film lejátszásnál akkor alapból riceg, akadozik kicsit és ezt szoftveresen lehet kisimítani?"Ez mindig egyénfüggő lesz. Érdemes megnézni, kipróbálni mert nem mindenki érzékeny annyira erre a mozgástémára. Talán akik itt fórumoznak azok közül többen, ez egyértelmű.
Van olyan barátom aki símán nézi LCD-n a filmeket 10-esnek megfelelő DeJudderrel. (Samsung tévén)
Fogalmam sincs milyen a 2017-es oled-széria, de azt tudom mondani, hogy a 2016-oshoz képest a 2018-as modellek (a9-esek elsősorban) nagy előrelépést jelentenek mozgásmegjelenítésben mint a 2 évvel korábbiak.
Nem tudom mit csinál a processzor és a tévé teljesen kikapcsolt mozgásjavítások esetén - lehet semmit -, de teljesen más a feeling mint a régi tévén.A motion pro (BFI) tényleg kicsit villog, de ami fontosabb, hogy nem sokat javít a képen akkor sem ha bekapcsolod.
De legalább elmondhatjuk, hogy van.
(nincs értelme így szerintem sem)A DeJudder-el nem érdemes próbálkozni, mert továbbra is szappanopera effektet generál, részemről ez undormány. De van akinek tetszik ahogy fentebb írtam.
A DeBLur annyiban más a 2016-oshoz képest, hogy bekapcsolva sem látom a képhibákat. Persze biztos ki lehetne valahogy szúrni őket, de nem artifactol annyira durván mint korábban. Az e6v-n egyszerűen nem lehetett nem észrevenni ha be volt kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Formula-1
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(nincs értelme így szerintem sem)
Vhiktor