- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Garmin topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mugencivic
tag
válasz
Batyops
üzenetére
OK. Nem annyira aggódom azért, tudom, hogy nem olyan rossz a helyzet, csak kíváncsi voltam van -e esetleg valami tapasztalat kifejezetten HBO ügyben.
Korábban egyébként két vagy három plazmát (Pana és Samsung is) égettek be a családtagok (RTL Klub logóval, meg Lego Harry Potterrel, vagy mondhatnék LOGO Harry Pottert is
Akkoriban nagyon mérges voltam és megfogadtam, hogy soha többet semmit nem veszek, ami be tud égni, ez is egy előzmény.. Azóta csak LCD-k voltak, de azért ez más élmény... még egy kis kockázatot is megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkoriban nagyon mérges voltam és megfogadtam, hogy soha többet semmit nem veszek, ami be tud égni, ez is egy előzmény.. Azóta csak LCD-k voltak, de azért ez más élmény... még egy kis kockázatot is megér.
Vhiktor