- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
válasz
mugencivic #19459 üzenetére
Egyébként nagyon ne pörögd túl ezt a beégés dolgot. Egyébként az Lg gari időn belül cseréli a panelt , de szinte tuti hogy ilyen felhasználás mellett nem lesz probléma. Én mióta megvan kíváncsiságból azt hiszem kétszer néztem meg szóval nem igazán foglalkozok vele. 2017-es , 2018-as modellek meg elvileg nehezebben is lehet beégetni. Én nagyon nem vigyázok rá. Amúgy az Hbo logó fehér meg nyilván ilyen szürkés vagy világos kék azt hiszem ráadásul átlátszó is szóval ne agódj.
-
energomatt
őstag
válasz
mugencivic #19468 üzenetére
Arról igenis volt szó, hogy a piros szín a legveszélyesebb, a 2018-as paneleknél ez már változhatott, de még nincs elég tapasztalat hozzá. A szürke, vagy más színek esetében is ugyanaz a helyzet, spekulációkra vagy utalva és nem konkrét tapasztalatokra. A spekulációid, vagy mások spekulációi szerint bármi történhet, a gyakorlatban viszont nincs ilyen veszély, ha betartod az ajánlásokat. Ezek után felesleges minden színre külön rákérdezni.
-
daneel_hu
addikt
válasz
mugencivic #19465 üzenetére
HBO logo az egy átlászó fehér igaz?
Az nem fog beégést okozni szerintem. -
daneel_hu
addikt
válasz
"Azt tudom, hogy beégés szempontjából - plazmákkal ellentétben -- OLED-nél úgy kumulatív a dolog, hogy nem számít, közben nézek -e mást is, csak az számít, hogy az adott statikus tartalom összesen mennyit volt képernyőn."
Ilyen elméleteket ide ne írjál mert maga leszel a SÁTÁN.
A statikus tartalmadat a 4 óránként lefutó pixelfrissítő szétkeni, lenullázza.Viccet félretéve, nekem is ugyanez a véleményem/ elméletem.
-
Batyops
aktív tag
válasz
1 éves múlt a tv-m Lg55B7 leginkább én is Hbo go-t és Hbo Hd nézek + játszok is rajta Hdr-be ott Oled fény ,kontraszt 100. Gyakran van hogy több mint 5 órát egyhuzamba ott pedig van statikus tartalom pl. a Hud ami némelyik játéknál szines is pl.minimap. Tegnap néztem több szinű teszt ábrákat beégésnek semmi nyoma. Szóval szerintem az Hbo go-val és egyéb nem szines logókkal nem lesz gond. Azt még hozzá kell tennem hogy nállam a ha nem Hdr tartalom megy a tv-n akkor az oled fény 25.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest