Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Az A1 tényleg minőségi anyagokból és összeszereléssel készül, az AF8 az nagyon nem. Nem tudom hogy az AF9 milyen, de szerintem az se sokkal különb mint az AF8. Ha most vennék Sony OLED-et, akkor már csak az AF9-et a CalMan szoftveres kalibrálhatósága miatt."
Erre visszatérve, szerintem az LG OLED tévéi magasan verik ergonómiában és formatervben az összes konkurens gyártó OLED tévéit.
Lehet ezzel a véleménnyel egyedül leszek, de vállalom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Pana egyik modelljénél (TX-65CZ950), némiképp törik a véleményem, itt mertek(!) pár vonalat húzni a formatervezők. Mondjuk egy klasszikus berendezésű kecóba el tudom képzelni, egy minimálba már nem.
Az összes többi (SONY, Phillips) gyártó megragadt a nyócvanas évek design-jánál.De olyan formatervet amit az LG a 2018-as W, E, C és B modelljeinél láthatsz, na ilyet nem fogsz más gyártó OLED-jeinél kapni.

Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash CF8 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor