Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Netfone
- iPhone topik
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
Már megint "OLED maffiát" hallucinálsz....
....mindössze annyi van, hogy a wrgb oled az LG-é, az rgb oled a samunak sem jött össze, mások meg még itt sem tartanak .... 
(ha kínában meg lemásolják a LG technológiáját, akkor vagy csak Kínában árulják vagy liszeszdíjat fizetnek az LG-nek, hogy árulhassák mindenhol és máris nem lesz olyan olcsó .... az első esetben majd rendelhetsz "olcsó kínai oled-et" az alibaba-ról, a másodikban meg megveheted "jó drágán" a sarki boltban ....

envagyok:
Én is 910-et vettem még ősszel, nekem teljesen rendben van, kb. 270-280cm a nézési táv, ide felesleges volt a 4K (volt nálam 920 is de feleslegesnek találtam az akkori majd 300e felárat, 4K film szinte nincs, az agyontömörített "4k sztrímekért" nem fizetek, a youtube-on megint hagyjuk a 4k-t, a demók meg már 2.-ra is unalmasak....
) a képe teljesen rendben van (termeszetesen ajánlott normálisan beállítani) a mozgásmegjelenítése is teljesen jó (szintén ajánlott játszani a true motion-nal és a beállításokkal) és kb. ennyi ... a fényerő nappal is elég (50-max. 70 nálam) .... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- EAFC 26
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
....mindössze annyi van, hogy a wrgb oled az LG-é, az rgb oled a samunak sem jött össze, mások meg még itt sem tartanak .... 
Vhiktor