Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Meg annyi lemaradt hogy az Lg kepviselo meg is kerdezte kulon hogy ha ez a banding zavaro lenne otthon sotetben akkor az LG cserelne-e es a valasz az volt hogy nem mert ez nem hibas hanem ilyen es ugyse fogom soha latni a test videon kivul.
Na mondjatok valami bolcset mert be vagyok sozva
Mar azon is gondolkodtam hogy varok januarig egy originaltra de mivan ha az rosszabb meg akkor mar varhatok marciusra hogy az uj modelek kijojjenek ami majd ugyis nyar lesz vagy osz es akkor eltem meg egy evet lassan oled nelkul
tudjatok ez a mindig lesz jobb esete. ha tenleg kijon valami hu de hiperszuper olcso mittom en akkor eladom oszt igy jartam.A pixeles vonalak kerdere azt valaszoltak kulfoldon hogy :
"The issue with lines not showing correctly is due to chroma sub-sampling. Most TV's don't bother showing the full colour information for each pixel, since most video signals do not contain this information. You can read in detail here.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chroma_subsampling
The TV must be switched to PC mode to enable full colour (4:4:4), and have true 1 to 1 pixels, Otherwise colours/lines get smeared across the pixels, as shown in your images."Szoval banding elfogadhato szerintetek? doboz nelkul elhoznatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor