Hirdetés
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Meg annyi lemaradt hogy az Lg kepviselo meg is kerdezte kulon hogy ha ez a banding zavaro lenne otthon sotetben akkor az LG cserelne-e es a valasz az volt hogy nem mert ez nem hibas hanem ilyen es ugyse fogom soha latni a test videon kivul.
Na mondjatok valami bolcset mert be vagyok sozva
Mar azon is gondolkodtam hogy varok januarig egy originaltra de mivan ha az rosszabb meg akkor mar varhatok marciusra hogy az uj modelek kijojjenek ami majd ugyis nyar lesz vagy osz es akkor eltem meg egy evet lassan oled nelkul
tudjatok ez a mindig lesz jobb esete. ha tenleg kijon valami hu de hiperszuper olcso mittom en akkor eladom oszt igy jartam.A pixeles vonalak kerdere azt valaszoltak kulfoldon hogy :
"The issue with lines not showing correctly is due to chroma sub-sampling. Most TV's don't bother showing the full colour information for each pixel, since most video signals do not contain this information. You can read in detail here.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chroma_subsampling
The TV must be switched to PC mode to enable full colour (4:4:4), and have true 1 to 1 pixels, Otherwise colours/lines get smeared across the pixels, as shown in your images."Szoval banding elfogadhato szerintetek? doboz nelkul elhoznatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips (55OLED804) 140CM 4K SMART AMBILIGHT OLED !AKCIÓ!!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor