Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Merítettem egyéb forrásból (Rtings) és bevált. Tudom, elvileg minden tv más, de egy-egy oled mégsem különbözik annyira egymástól, mint egy lcd, ahol a szórás sokkal nagyobb. Jelzi ezt az is, hogy az oled gyári beállításai kalibráció előtt is sokkal jobbak, mint az "egyéb" tévéknek. Tudom hogy műszerrel lehet csak pontos fehéregyensúlyt állítani, de egy próbát megért és azóta így használom. 2 pontos IRE-ről beszélünk... a 20 pontos már nagyon durva lenne, azt valóban lehetetlen ilyen módon beállítani... amúgy azt is kipróbáltam, de nem lett jó, még szemre sem.. nem is ajánlanám senkinek.
(#16629) Partizan182 : Gyönyörűek, természetesek a színek. Igaz, nem tudom alátámasztani "tudományosan", de attól még így van.
Műszerrel biztosan látható lenne, hogy nem az igazi, de a gyári beállításnál sokkal jobb lett. Nincs ész nélkül agyonhúzva semmi, ráadásul, jellemzően mínuszba vannak a csúszkák...az a 3 db alapszín..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Műszerrel biztosan látható lenne, hogy nem az igazi, de a gyári beállításnál sokkal jobb lett. Nincs ész nélkül agyonhúzva semmi, ráadásul, jellemzően mínuszba vannak a csúszkák...az a 3 db alapszín..
Vhiktor