Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vata666

tag

Sziasztok! Samsung 77S95d reklamáció. Samsung webshopon keresztül vásárolva és reklamálva. A hiba: hátlap ragasztás elengedte több helyen, ahogy már írt más is ilyenről. Nálam is talpon áll november eleje óta. Múlt hétfőn írtam nekik először. Küldtem képeket, videókat, stb. Szerdán jött egy válasz emailben, hogy küldjek még képeket amin jobban látják. Nem kellett volna azon semmit jobban látni... Akkor küldtem még képeket... Nézik a technikusok. Gondoltam várok máig, hogy történik e valami. Nem jött válasz. Írtam nekik. Próbáltam velük beszélni, de nem vették fel. Aztán a 80-as számot felhívtam, de kb. össze vissza beszélt valami fiatal, de hozzá nem értő és nem akaró valaki. Aztán gondoltam újra chat... Leírtam újra az ügyszámom. Írta, hogy nem tud segíteni. Hívjam fel a 80-as számot. Mondtam talán irányítson át ahogy kéne a technikai részlegre. Megtörtént.. És Dorottya nevű ügyintéző a leírtak és történtek alapján, okán sikeresen el tudta intézni, hogy a következő napokban majd hívjanak és jöjjön a szervíz javítani a hibát... Ha nem áll ki durva módon az ember az igazságért a mai világban, akkor lefossák. Mellékelek pár képet is, hogy milyen a hiba... Nagyjából ennyi 🙂 [kép] [kép] [kép] [kép]

Új hozzászólás Aktív témák