Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Szia.
Van fejlemény a TV-vel kapcsolatban(55B8 PLA)
Elvittem a közeli hivatalos szervizbe, ahol közel 2,5 hónap alatt sikerült nekik találkozni a hibával(random kikapcsol a képernyő, a hang megy tovább). Nekem 5 perc alatt jelentkezett a hiba, náluk 2,5 hónap kellett elmondásuk szerint. Szerintem meg se nézték... Szóval panel hibás a TV, de nem gyártanak hozzá már panelt, szóval a TV kuka. Szerintük...
Én néztem róla videot hogy lehet megcsinálni, és az esetek jelentős többségében nem a panel a hibás, hanem valamelyik kondi, vagy áramkör, esetleg chip.Több szervizzel is beszéltem a hibával kapcsolatban, érdekes módon mindenhol fikázták az OLED-es TV-ket, mert hullanak, mint a legyek! Nem forrta még ki magát ez a technológia! Ja és az a szép, hogy mindegyik szevizben legalább 1 OLED TV volt, amit a saját szememmel láttam, na ez mondjuk elég ijesztő látványvolt!
Amit tudok tanácsolni mindenkinek: Aki OLED TVT használ a böngészőt ne használja a TV-n, mert szerintem emiatt ment tönkre a kijelző! Soha nem jelentkezett, csak mikor elkezdtem böngészni, a fehér szín miatt gondolom nagyobb hőt termel az a bizonyos alkatrész, emiatt túlhevül és már meg is van a baj. Mikor filmeztünk, egy darabig nem jelentkezett a hiba, aztán már folyamatosan gond volt a kijelzővel, akármilyen tartalmat néztünk. Nem tenném rá a nyakam hogy ez okozhatta a problémát, de ha jobban belegondolunk, akkor elég nagy esély van rá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor