- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibur5555
csendes tag
Vettem egy LG G4-et, pár napig tökéletes volt, de tegnap letöltötte a frissítést, én meg telepítettem, mielőtt utána olvastam volna. Most eltűnt a screensaver, és ahogy olvasom, már nem is lehet visszahozni - nincs downgrade, és a factory reset sem segít ezen. A jelek szerint az LG nem is tervezi visszahozni a 3 perc inaktivitás után aktiválódó képernyővédőt.
Ne törödjek vele, a "Képernyő mozgatása" is ugyanúgy megakadályozza a beégést, ha mondjuk 5-10 percre leállítom a filmet? Vagy nyomjak ilyenkor a "Képernyő ki"-re? Az nem olyan, mintha a tv-t kapcsolnám ki, és elíndítja a háttérben a különfélre OLED kezeléseket, amit a visszakapcsolással mindig leállítok? Vagy kapcsoljam ki a tv-t teljesen, aztán ha 5 perc múlva visszatértem, akkor vissza?
Vagy hagyjam a fenébe, azért nincs már screensaver, mert ezek már nem égnek be? Ti mit csináltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor