Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Köszönöm a pro kontra érveket, ha a 2024-es évjáratú Androidos 809-es (ha emlékszem a 7x9 már Titan OS-es) volna a 65" 718 jelenlegi árán a TV akkor biztosan rohannék a boltba (erre még egy évet gondolom várni kell), de így egy kicsit meginogtam, ezért is kérdeztem.
A képminőséget illetően a játékos funkciókat nem használnám ki, de azt gondolom mozgásmegjelenítés már érdekesebb. Nem tudom, hogy a mostani beállításaim nem jók, vagy ennyit tud a TV, ne mikor oldalirányban mozog a kamera a film felvételekor, akkor idegesít, hogy picit szaggat a kép. Ha ezt kiküszöbölték az új moddelen akkor már izgalmas lehet. De este átnézem a beállításokat, hátha elviselhetőbbé tudom tenni.
65"-nél nagyobb TV-t nem szeretnék egyenlőre, 2.8m távolságból jónak érzem, meg amennyit, ahogy filmezünk arra én nem locsolnék 1.5-2x ennyi lovét.
Jó opció lehetne még az aprón lévő 707-es beszerzése, de sajnos nem tudtam megoldani a logisztikázást.
Ambilightot, YT-os 3rd party klines a SmartTube-ot is kedvelem, rendben működik a lejátszás a Jellyfinből is így ezekről nem szívesen mondanék le ezért választanám LG helyett a Philips OLED-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Nintendo Switch 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Facebook és Messenger
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor