Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Köszönöm a pro kontra érveket, ha a 2024-es évjáratú Androidos 809-es (ha emlékszem a 7x9 már Titan OS-es) volna a 65" 718 jelenlegi árán a TV akkor biztosan rohannék a boltba (erre még egy évet gondolom várni kell), de így egy kicsit meginogtam, ezért is kérdeztem.
A képminőséget illetően a játékos funkciókat nem használnám ki, de azt gondolom mozgásmegjelenítés már érdekesebb. Nem tudom, hogy a mostani beállításaim nem jók, vagy ennyit tud a TV, ne mikor oldalirányban mozog a kamera a film felvételekor, akkor idegesít, hogy picit szaggat a kép. Ha ezt kiküszöbölték az új moddelen akkor már izgalmas lehet. De este átnézem a beállításokat, hátha elviselhetőbbé tudom tenni.
65"-nél nagyobb TV-t nem szeretnék egyenlőre, 2.8m távolságból jónak érzem, meg amennyit, ahogy filmezünk arra én nem locsolnék 1.5-2x ennyi lovét.
Jó opció lehetne még az aprón lévő 707-es beszerzése, de sajnos nem tudtam megoldani a logisztikázást.
Ambilightot, YT-os 3rd party klines a SmartTube-ot is kedvelem, rendben működik a lejátszás a Jellyfinből is így ezekről nem szívesen mondanék le ezért választanám LG helyett a Philips OLED-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- BestBuy ruhás topik
- Sorozatok
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor