Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Köszönöm a pro kontra érveket, ha a 2024-es évjáratú Androidos 809-es (ha emlékszem a 7x9 már Titan OS-es) volna a 65" 718 jelenlegi árán a TV akkor biztosan rohannék a boltba (erre még egy évet gondolom várni kell), de így egy kicsit meginogtam, ezért is kérdeztem.
A képminőséget illetően a játékos funkciókat nem használnám ki, de azt gondolom mozgásmegjelenítés már érdekesebb. Nem tudom, hogy a mostani beállításaim nem jók, vagy ennyit tud a TV, ne mikor oldalirányban mozog a kamera a film felvételekor, akkor idegesít, hogy picit szaggat a kép. Ha ezt kiküszöbölték az új moddelen akkor már izgalmas lehet. De este átnézem a beállításokat, hátha elviselhetőbbé tudom tenni.
65"-nél nagyobb TV-t nem szeretnék egyenlőre, 2.8m távolságból jónak érzem, meg amennyit, ahogy filmezünk arra én nem locsolnék 1.5-2x ennyi lovét.
Jó opció lehetne még az aprón lévő 707-es beszerzése, de sajnos nem tudtam megoldani a logisztikázást.
Ambilightot, YT-os 3rd party klines a SmartTube-ot is kedvelem, rendben működik a lejátszás a Jellyfinből is így ezekről nem szívesen mondanék le ezért választanám LG helyett a Philips OLED-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Philips 55 OLED718/12 Ambilight ( 2027.07.25-ig Garis )
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- PHILIPS 48OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor