Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hakos1987

őstag

válasz daneel_hu #10445 üzenetére

Nem folytatnám tovább ezt az értelmetlen vitát, de utoljára elmondom a véleményem. PC-sek PC-sek ellen, konzolosok konzolosok ellen játszanak. Egyenlő feltételekkel. PC-n is jó voltam, és ez nem önfényezés, egyszerűen baromi sokat játszottam (főleg anno CoD 2-vel). Kontrollerrel sokkal nehezebb FPS-t játszani és megszokni, de ez is csak gyakorlás kérdése. Hogy PC vs konzol harcban ki nyerne? Kit érdekel?! Nem egymás ellen játszanak. De azért azt ne mondjuk, hogy konzollal nem lehet normálisan mutli fps-ezni! Szerintem sokkal több megszokást és ügyességet igényel!

Továbbá azért lehet a Quake-be csak ész nélkü kelll hentelni, de, pl. Battlefiel 4 (amivel nyomom PS-en) nem ilyen. Meg kell ismerni a pályákat, járműveket, megfelelően ki kell választanod, mi az ideális szerep, fegyver, felszerelés. Sokkal összetettebb, és itt már nem csak az ügyesség jön képbe, hanem a tapasztalat és logika.

Egy szó mint száz a vége, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Más. De nem bénább egy konzolos mint egy PC-s, sőt. Szerintem nehezebb normálisan megtanulni játszani kontrollerrel, de élvezetesebb is. Mondom ezt úgy, hogy 90-10 arányban PC-n multiztam nem konzolon...

Új hozzászólás Aktív témák