- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem folytatnám tovább ezt az értelmetlen vitát, de utoljára elmondom a véleményem. PC-sek PC-sek ellen, konzolosok konzolosok ellen játszanak. Egyenlő feltételekkel. PC-n is jó voltam, és ez nem önfényezés, egyszerűen baromi sokat játszottam (főleg anno CoD 2-vel). Kontrollerrel sokkal nehezebb FPS-t játszani és megszokni, de ez is csak gyakorlás kérdése. Hogy PC vs konzol harcban ki nyerne? Kit érdekel?! Nem egymás ellen játszanak. De azért azt ne mondjuk, hogy konzollal nem lehet normálisan mutli fps-ezni! Szerintem sokkal több megszokást és ügyességet igényel!
Továbbá azért lehet a Quake-be csak ész nélkü kelll hentelni, de, pl. Battlefiel 4 (amivel nyomom PS-en) nem ilyen. Meg kell ismerni a pályákat, járműveket, megfelelően ki kell választanod, mi az ideális szerep, fegyver, felszerelés. Sokkal összetettebb, és itt már nem csak az ügyesség jön képbe, hanem a tapasztalat és logika.
Egy szó mint száz a vége, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Más. De nem bénább egy konzolos mint egy PC-s, sőt. Szerintem nehezebb normálisan megtanulni játszani kontrollerrel, de élvezetesebb is. Mondom ezt úgy, hogy 90-10 arányban PC-n multiztam nem konzolon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honda topik
- RAM topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor