Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem folytatnám tovább ezt az értelmetlen vitát, de utoljára elmondom a véleményem. PC-sek PC-sek ellen, konzolosok konzolosok ellen játszanak. Egyenlő feltételekkel. PC-n is jó voltam, és ez nem önfényezés, egyszerűen baromi sokat játszottam (főleg anno CoD 2-vel). Kontrollerrel sokkal nehezebb FPS-t játszani és megszokni, de ez is csak gyakorlás kérdése. Hogy PC vs konzol harcban ki nyerne? Kit érdekel?! Nem egymás ellen játszanak. De azért azt ne mondjuk, hogy konzollal nem lehet normálisan mutli fps-ezni! Szerintem sokkal több megszokást és ügyességet igényel!
Továbbá azért lehet a Quake-be csak ész nélkü kelll hentelni, de, pl. Battlefiel 4 (amivel nyomom PS-en) nem ilyen. Meg kell ismerni a pályákat, járműveket, megfelelően ki kell választanod, mi az ideális szerep, fegyver, felszerelés. Sokkal összetettebb, és itt már nem csak az ügyesség jön képbe, hanem a tapasztalat és logika.
Egy szó mint száz a vége, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Más. De nem bénább egy konzolos mint egy PC-s, sőt. Szerintem nehezebb normálisan megtanulni játszani kontrollerrel, de élvezetesebb is. Mondom ezt úgy, hogy 90-10 arányban PC-n multiztam nem konzolon...
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor