Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Csak akkor ezt felírhatnák a honlapra is.
Minek árulnak valamit webshopban, amit megrendelhetsz x összegért, és azt írják y napra kiszállítják, majd közlik, hogy bocs mégsem, vagy drágább?Egy webshopban illik azt adni amit megrendelsz, és kihozni amikorra ígérik... főleg egy félmilliós készüléknél.
Eleve szégyen, hogy raktárkészlet infójuk sincsen... de még a munkatársak se tudják, nem csak hogy nincs feltüntetve.Nekem a boltban még azt is mondta a fószer, hogy CSAK online lehet OLED TV-t venni

(Ezt most főleg arra értem, hogyha valaki szeretné megvenni 460-ért listaáron, mindenféle szir-szar csomag nélkül. Mert, hogy online lehetőség van rá, ez a vicc. Nekem 540-ért sem "engedték", pedig már végigment a megrendelés kp-re a webshopon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor