- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ma 14:00kor jött meg a Samsung G80. Olvastma a tftcentralon, hogy: "To be honest, we still found the user experience of this new G80SD screen confusing and frustrating. We are trying not to be overly negative about this area, but even as someone who uses and tests hundreds of different monitors, it was really quite painful to use the menus and software on this screen still."
Ilyet még nem éltem meg monitorral. 2+hja szívok. A monitornak nem elég ha rákötöd a PCre kábellel. Fel kell engedni wifivel a hálózatra! De utána se megy ám automatikusan, fel kell rakini az easys settingset. De az se ismeri fel automatikusanbe be kellett mennem a routerbe és kinézni az IPjét és azt manual beírni az easy setting boxba, hogy megtalálja. A rendszer nem megy úgy, hogy az egér/bill be van dugva a számítógépbe. A monitorba kell bedugni. Ha bedugod a monitorba akkor random megszakad a kapcsolat a bill/egér és a pc közt. Csak úgy nem lehet beállítani pc display settingsbe a 240hzt. Át kell rakni gamingbe. Utána megy. De ha visszakattintod utána visszaáll és újra kell. Ha pedig gaming modba beállítod a 240et de utána kikapcsolod az adaptiv syncet akkor visszaáll 120hzre.
A hangszóróját ha kikapcsolod (hangszoróval akarod használni) akkor bal oldalt mindig máshol 10secenként jelzi, hogy ki van kapcsolva a hang.Ehez képest az AOCt rádugtam usbvel összekötöttm, megmondtam, hogy 240hz adaptive sync kikapcs és kész. Ja és 5perc alatt kb színhelyesre kalibráltam. It a menü menüjének a menüjének az akárhol van a beállítás. Agyrém.
Ha most jönne a kérdés ne vegyél se G80 se G81et....
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest