- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
A korábban említett hiba, miszerint mindig felébred a monitor alvásból 2 másodperc után, azt a Steam kliens okozza nálam (neten is írnak róla mint tudott hiba). Ha kilépek minden oké. Ez esetleg fontos lehet, nem mindegy OLED-nél.
Egyébként a 3 év garanciához minden OLED care funckiónak bekapcsolva kell lennie? Mert a corner dim zavaró nekem, a sarkokban eléggé leveszi a fényerőt.
-
Sundesz
addikt
Ti sötét vagy világos módot használton Windows alatt? Sötét módban szerintem rosszabb az olvashatóság.
-
Sundesz
addikt
válasz
szasanyi #160 üzenetére
Ez nekem is bevált, köszi.
Más téma, de az Indy HDR-t nem értem. Ha Win 11 alatt a HDR off és a játékban bekapcsolom az tényleg segít (de a monitor nincs HDR módban ilyenkor). Ha a Windows-ban kapcsolom be, akkor meg a játékban a HDR On sötét lesz, Off meg olyan, mint amikor Win 11 off és csak a játében van bekapcsolva.
-
Sundesz
addikt
HDR konzolokon tök jól működik, hogy a PC miért ilyen problémás az talány.
-
Sundesz
addikt
Kis anomália: beállítottam Win 11 alatt, hogy 2 perc után alvó állapotba menjen a monitor, de ahogy lekapcsol rögtön vissza is kapcsol és ezt egymás után csinálja folyamtosan 2 percenként. Másnak nem volt ilyen baja?
-
Sundesz
addikt
Nálam ilyen a setup. Az a fránya tápkábel kikandikál sajnos.
Panaszkodtak a neten, hogy felfogatásnál az M4x10 mm csavar nagyon kilóg a monitorból és nem lehet rendesen rögzíteni. Az Alza-s monitorállványhoz 12 mm-es csavarok voltak, így vennem kellett 10 mm-est és alátéttel nálam rendesen lehetett a VESA foglalathoz rögzíteni.
-
Sundesz
addikt
Beüzemeltem én is az Aorus FO27Q2 monitort. Tartottam a text clarity-től, de teljesen jó, nem zavaró.
-
Sundesz
addikt
Ez a PC-s HDR téma nem egyszerű. PC-t rá szoktam kötni egy LG C1 oled TV-re, ahhoz hogy játékban legyen HDR, a Win 11-ben is mindenképpen aktiválni kell? Indy-ben furcsán működik. Asztalon nem használnék HDR-t az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest