- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én nem kompromisszum mentesről beszéltem. pl Doom AGs plda. Hogy meglegyen 4Kban a 200+fps bizony huzogatni kell csúszkákat. Más kérdés, hogy hude érdemi látványbeli difi nem lesz. De kompromisszum. Detto "kompromisszum" Total Waros plda is. De ott pl a WQHD sokkal nagyobb kompomisszum lenne, mint a csak 60fps.
Persze rakás plda van ahol maxra rántva, DLSS nélkül 4Kban tényleg elhasal a 3080. pl CP. DLCkkel, 4K OLEDen újra végig akarom tolni. Na ott lesz DLSS, csúszka huzogatás rendesen. Játékélményben nem hinném hude sokat bukni fogok.
Ahol tudom, hogy csúnyán elbukik a 3080 az a VR. Kell a stabil min 110FPS + 2 szemnek a felbontás. VRen 5090 is el tud hasalni. Na igen ez fáj. Majd 1.5év múlva 6080al végigtolom CPt harmadszorra is VRel.
-
Csandi
addikt
"Nekem az a véleményem - tapasztalatom, hogy a kompromisszum mentes 1440p-re ~5070ti/9070xt. 4k-ra 5090 vagy valami még combosabb"
Abszolút egyetértek.
"A framegen pl szerintem csak a motion blur-nek egy másfajta megközelítése. A motion clarity-t aligha javítja (bár a darabosságot tudja mérsékelni, de ha darabos a kép az rég rossz)."
Szerintem egyáltalán nem, 1-2 játék volt ahol 5080-al 1440p-ben használnom kellett és ha megvan tényleg a natív 60-80fps ed (inkább 80 vagy több) akkor tényleg nagyon jó, sokkal folyamatosabban fut. Köze sincs a motion blurhöz.
"A felskálázás meg szerintem natívban jó, AA-nak. Ha nem natív, akkor már látszik, hogy a képélesség rosszabb."
DLSS Quality a transformer mode-al konkrétan szebb és élesebb mint a natív. Tudom próbáltam, és sokan is írják neten. Nem tudom ez milyen black magic de szebb. 1440p-ben használtam szintén 5080-al több játékban, most pedig majd 5090-el fogom 4K-ban amint megérkezik a kártya (ma végre feladják a németek, csomó idő volt mire feldolgozták a pénz beérkezését..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest