-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 40-en használom a fényerőt (max 50) alatta számomra nagyon rossz, igaz nekem olvasó szemüveg is kell már, meg kb 55-60cm-ről nézem, lassan 6 hónapja van meg, csak ajánlani tudom, legalábbis a 360hz-es verziót, évekre vesz az ember monitort általában, én a helyedben már azt venném.
-
4264adam
veterán
szoftverfrissítés 1003-ra, ha nem azon lenne. És ennyi.
Nvidia kártya esetén DP-vel kösd össze.
Igényes, könnyen szerelhető fém talpa van. De ha kicsi az asztalod mint nekem akkor ajánlom az Artic X1-3D monitortartót 15k-ért. Én szeretem.
Mielőtt leveszed a fóliát előről: Érdemes google: Eizo mintor testet végig vinni.
nekem az első G6, beragadt subpixeles volt. A zöld sub nem üzemelt ezért 1 pixelnél rósaszínt tudott csak előállítani fehér és zöld allapot esetén.
-
4264adam
veterán
SDR a windows anyag és a többi, mint a normál tv adás is ez.
HDR-t tud pedig a streaming.
HDR mode pedig aktiválható a win+alt+tab-al. Ha van HDR mint pl: film lejátszás vagy játékok HDR-re masterelve nem csak SDR anyagra.Cégekre is érvényes a kupon használat
Én a 360Hz-et venném. Főleg ha elenyésző árban a különbség. És azon van hátul világítás
-
4264adam
veterán
SDR: 15 (50 helyett)
HDR: 40 plusz peak brightness medium használom.Beégés elkerülése 1 ökölszabály: Ne max fényerőn használd. Minden másra ott a 3 év teljeskörű garancia.
Samsung webshop ár csökkentése:
Kuponok:
"kupon kunyeralo" topikban tudsz kérni kupont és a Samsung webes ügyfélszolgálata is ad ha szépen kérsz tőlük 5-10%-ot. Összesen 3 kupont tudsz még megadni neki.
5-10-15% kuponokkal lejebb megy az ár.Ha pedig Erste-s vagy vagy valaki a család / baráti körben akkor az Erste app:
partneri program van: Egyedi árak vannak [Ez a G6 300k helyett teljes áron 269k nekik]erre jönnek a kuponok amiket megszereztél + az Erste moneyback program további 10%-ot ad vissza következő hónapban.
G6 360Hz így bruttóban 212-ért volt elhozható 1 hónapja.
Pár hsz a termékről pedig ha a nevemre keresel.
Nem rejtek el tálcát, nem használom fekete mode-ban. Egyszerűen a windows 5 perc inaktivitás után nem ad jelet --> a monitor megkezdheti a pixel refresh-t. Illetve ahogy fent írtam nem használom max fényerőn. SDR 15 50 helyett azt a nit-et hozza mint az előző IPS / VA monitorom és bőven elegendő. De nyugodtan mehetsz feljebb egyéni preferencia szerint --> messze van még a max fényerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- LG 38WR85QC-W 38" UltraWide Nano IPS Élmény, 144Hz-el és 1ms válaszidővel!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged