- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Igen, valószínűleg így teszek, holnap itthon leszek, próbálgatom intenzívebben minden körülmények között és hát közben erősen gondolkodom.
Maga a monitor egyébként nem rossz, szép színek, minden rendben vele, pixelhibája sincs, azt is átnéztem, csak ez ütötte meg legelőször a fülemet, persze egyből maximális képfrissítésre állítottam, és olvastam egy helyen, hogy ki lehet próbálni a képfrissítést picit visszább állítani. 240Hz volt a következő lépcső visszafele és hát ott tényleg gyakorlatilag ha felmászom a monitor tetejére a fülemmel akkor hallom. A 280Hz az borzasztó, azt nem is tudnám elviselni..
A CW amúgy nálam is elég erősen kompromisszumos, mert tinnitus beteg vagyok így van bizonyos frekvencia zaj alatt nem hallok sípolást, mert amúgy is egy folyamatos sípolással a fülemben élem az életem, de a CW az pont egy olyan frekvencián van, hogy az amúgy is rossz fülemet iszonyatosan irritálja és mintha pengetnék az agyamban a húrokat.
Alzától vettem, talán ott kicsit rugalmasabb az elállás csak nekem futároztatni kell aztán erősen bele kell számolnom az ünnepi hajtást a futároknál is..
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Maga a monitor egyébként nem rossz, szép színek, minden rendben vele, pixelhibája sincs, azt is átnéztem, csak ez ütötte meg legelőször a fülemet, persze egyből maximális képfrissítésre állítottam, és olvastam egy helyen, hogy ki lehet próbálni a képfrissítést picit visszább állítani. 240Hz volt a következő lépcső visszafele és hát ott tényleg gyakorlatilag ha felmászom a monitor tetejére a fülemmel akkor hallom. A 280Hz az borzasztó, azt nem is tudnám elviselni..
Skynet258