Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát végülis igazad lett

Tegnap a tápomból is fura elektromos zizegő hangokat hallottam ami a tápcsatlakozó környékéről jött gondoltam kicserélem a kábelt hátha az a baja. Majd amikor lehajoltam az asztal alá hogy kihúzzam az elosztóból akkor hallottam meg, hogy ugynaez a zaj jön a hálózati csatlakozóból is. Megpróbáltam kihúzni az elosztót de nem jött, majd kettétört az egész fali aljzat és akkor láttam meg ezt:

Tehát valóban nem a monitornak volt égett szaga (és ezekszerint a samsungnak se) hanem a konnektort éreztem

Valószínüleg el volt öregedve a csatlakozó és kontaktos volt, azóta ezt orvosoltam de ez elég beteg. Főleg, hogy valószínüleg akkor június óta ez így ment mert akkor küldtem kb vissza a samsungot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPad Smart Keyboard
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Skynet258