Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Martin97

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szeretnék venni egy okos órát. Jelenlegi telefonom egy galaxy core prime, de ezt hamarosan lecserélem egy 2017-es a3-ra vagy valamilyen hasonló készülékre.

    Amire használnám:
    - telefonálásre (az órához vagy a telefonhoz csatlakoztatott bluetooth-os indukciós/mikro headsettel)
    - Fényképezéshez amivel csak annyi a cél, hogy olvasható minőségben le tudjak fényképezni egy A4-es oldalt és azt viberen vagy messengeren elküldeni az óráról. És a kapott fájlokat is meg tudjam nyitni az órával.
    - Spotoláshoz (lépésszám számláló, vérnyomásmérő, gps, zenelejátszás)
    - Értesítések megjelenítéséhez, azokra reagáláshoz vezetés/egyéb közben amikor a telefont csak körülményesen tudom használni. (Internet böngésző előny.)
    - Fontos, hogy legyen benne vagy legyen letölthető file böngésző és program ami meg tudja nyitni a word, pdf és powerpoint dokumentumokat. Ehhez előny a minél nagyobb méretű és felbontású kijelző.
    - Továbbá fontos a jó kinézet és a cserélhető szíj is előny vagy az alapból fém szíj.
    - Akkuidő: Közepes használat mellett 2-3 nap volna az optimális. De egy napot mindenképp bírjon ki.

    Árbeli elképzeléseim nincsenek. Eddig nem foglalkoztam a témával a cél, hogy a fentebb leírt igényeknek megfelelő órát vásároljak (minél alacsonyabb áron). Ennek megfelelően kérnék ajánlásokat az alsóbbtól a felsőbb szegmensig.

    Esetleg aki rendelkezik ilyen órával az tudna mutatni egy fényképet egy kézzel írott fél A4-es oldalnyi szövegről amit az órával készített? Illetve meg tudná mondani, hogy olyan 60-80cm távolságból hogyan látszódik az órán egy 12-es betűvel írt szöveges dokumentum?

    Előre is köszönöm a segítséget!
    Martin97!

Új hozzászólás Aktív témák