- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
A Galaxy Fit 2 tud telefont keresni?
Illetve én most összezavarodtam, mert elvileg ez nemrég jött ki, tehát újabb a Fit e / Fit párosnál, mégis olcsóbb :-D
Mit nem tud amit a régi fit igen? -
Marvinyo
aktív tag
válasz janakbacsi #12116 üzenetére
Ha szívritmus zavar és emiatt megbízhatóság kell, én biztosan nem okosórával mérném. A Withingsek papíron klinikailag teszteltek (és ha már, akkor vagy a move ECG, vagy a Scanwatch), de egészen biztosan van valódi orvosi műszer is erre a problémára. Abban jobban megbíznék.
-
Marvinyo
aktív tag
válasz juuzer #12028 üzenetére
Steel HR / Steel HR Sportot néztem, az 50-60 már.
Huawei/Honor családot néztem, a problémám az velük, hogy valamiért nekem a Huawei app nem szereti a telefonom. Volt korábban Honor band nálam kölcsön, de folyamatosan szétkapcsolt, nem találták egymást.
Samsung appja pedig - legalábbis gondolom, elég triviális lenne - ahogy a Band-et sem, az órákat sem kezelné.
Bipet most megnéztem, lehet még meggondolom magam, de egyelőre a "klasszikus" kinézetű óra néhány okos funkcióval fogott meg igazán :-) -
Marvinyo
aktív tag
Jobban belemélyedve a témába úgy olvasom, hogy ez a karórás alvásfigyelés humbug (vagy legalábbis minimum megkérdőjelezendő az eredménye), de új vizekre eveztem okosóra ügyben:
Megtetszettek a "hibrid" okosórák. A problémám az, hogy időközben a keret szűkült. 30 ezer környékén keresnék.
A Withings Move / Move ECG-jéről hiányzik az értesítés, plusz még sötétben is - elvileg - alig látni.
Casioknál én elvesztem melyik mit tud, de mind drágábbnak is tűnik a keretnél.
Timex IQ+-t néztem, de nem világos mit ad a bluetooth kapcsolat az idő szinkronizálásán kívül.
Fossiloknak a hibrid szériáját itthon csak többszörös áron találtam, szállítani pedig nem szállítanak ide a hivatalos oldalukról.Ötlet, esetleg tapasztalat?
Alapvetően nekem az időre, illetve az értesítésekre lenne szükségem (gondolom rezeg), aktivitásmérés kevésbé érdekes.[ Szerkesztve ]
-
Marvinyo
aktív tag
Alapvetően alvásfigyelés / "okos ébresztés" funkciókra keresnék órát, Samsung A70 mellé, nagyon maximum 60 ezerért. Van olyan amelyiknek az alvásfigyelés alapú ébresztése megbízhatóan használható?
Ahogy elnéztem pl. a Samsung Watch Active nem is tud ilyet, a Huawei / Honorokkal korábban megjártam, valamiért nem tudtak összekapcsolódni tartósan. -
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok! Nekem legelsősorban egy olyan órára lenne szükségem amely az alvásciklus alapján tud (rezegve) ébreszteni (magyarul akkortájt amikor a legkevésbé mély fázisban vagyunk). Alapvetően a Huawei Band 2 Pro-t és a Band 3-t néztem ki (ha már Honor 9-em van), de nem tudom mennyire pontosak. Ha egyáltalán ez lehetséges egy ekkora terméknél.
Szerintetek? A 2 Pro GPS-ét nem használnám ki, az egyéb sport funkciók nem annyira relevánsak számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok! Lenovo G02 kütyümet szeretném cserélni valami értelmesebbre, mert ez katasztrófa. Alapvetően jó lenne, de fogalmam sincs mi alapján csatlakozik. Néha kell neki az appja, néha nem. Egy hete sehogy sem hajlandó csatlakozni, bármit csinálok. Szóval úgy döntöttem ideje upgradeelni:
Amit szeretném, hogy tudjon:
- Alvásciklus figyelése
- Alvásciklus alapján ébresztés (REM fázisban? Ha jól emlékszem)
- Pulzusmérés
- Hívás, SMS, értesítésjelzés, utóbbi legyen válogatható, tehát pl. a naptár rezegjen a karomon, de a chat, email, stb nem fontos annyira.
- Kikapcsolható "ösztönzés". A G02 vagy folyamatosan cseszeget, hogy még nincs meg a kellő lépésszám, vagy folyamatosan gratulál, hogy teljesítettem. Idegesítő :-)
- Vízállóságra elég, ha kézmosáshoz nem kell levennemHuawei Talkband B3 -ban gondolkodom, ha jól értem a fentieket mind tudja.
Telefonom Huawei Honor 9, ha jól értem a hozzá tartozó "Health" app működne ezzel az órával.
Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Xiaomi Watch S3
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest