- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz DrBubo77 #735 üzenetére
Köszi!
Hardveresen, vagyis magát az adat kapcsolatot tekintve így logikus, bár nem voltam biztos benne.
Viszont, mi a helyzet szoftveresen? Lehet, hogy az óra BT interface tud kapcsolódni egy v3.0-ás telefonhoz, ám maga a működtető SW. is fogja tudni kezelni?
Például egy MiBand kütyüt is érzékel a telefonom, de a MiFit nevezetű app mégse tud mit kezdeni a 3.0-ás kapcsolattal, nem is látja a kütyüt. Lehet, hogy a magasabb fogyasztás miatt van a BT v3.0 szoftveresen letiltva?
Sajnos a telcsim csak BT v3.0-át tud, és csak ezért nem fogok megválni tőle, viszont jó lenne valami biztosan kompatibilis óra hozzá.(#738) Aryon87: Köszi neked is!
Tetszene ez az óra, csak kicsit bumfordi még. Olyan 4,0 x 4,0 x 0,8 cm formátumú lenne nekem az ideális. Nem tudom, létezik-e ilyen, vagy mikor lesz elérhető a piacon.[ Szerkesztve ]
-= Pancsermeste® =-
-
air
nagyúr
válasz DrBubo77 #523 üzenetére
Mire rávettem magam, hogy annyira nem is rossz az F69 formája, addigra lejárt a tegnapi akció, amiben $23 volt.
Nos, ha nem elvárás az IPx minősítés, akkor a következők közül melyiket ajánlanátok:
Ulefone uWear (most ez akciós, $16)
Rwatch M26 $15
GV18 $21
DZ09 $18Esetleg valami más $25 alatt?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
darkmann
őstag
-
klz80
tag
válasz DrBubo77 #511 üzenetére
32 Mb RAM és 24 MB ROM?? Ezen még a másodperc mutató is lassan megy, nemhogy bármi más... Valószínűleg irgalmatlan lassú lehet a menürendszere is, a K88H-t tesztelték magyar oldalon, annak 512 MB Ram volt, és ott is írták hogy döcögős. Ne sajnáljátok rá a pénzt, 30ezer alatt nincs normális óra még Kínából se... A No1 D5 jó választás (nekem is volt), a DZ09 apósomnak volt - kijelzője gagyi, kihangosítóként se 100%-os. Már a Moto 360 1. generáció is megkapható itthon 40K körül, én spórolnék arra inkább.
Ja, az Alcatel megint más kategória, se nem teljesen Android, mint pl a No1 D5, se Wear mint pl a Moto 360 ha jól tudom. Cserébe használható és nem mondják meg elsőre hogy nem rendes óra, hanem okosóra.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DrBubo77 #434 üzenetére
Jó a kínai. Autóba szeretném berakni a középső kerek légbeömlőt eltakarva így.
Telefonra egyáltalán nem szeretném rákötni. Google maps és Bluetoothon keresztüli zenelejátszás kellene.
Nem akarok tabletet meg 2DIN-es izéket befaragni, utólagos beépítő keretekkel bohóckodni.
Ez elegáns lenne.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Krisz79
őstag
válasz DrBubo77 #399 üzenetére
Szerintem ársávba kéne venni ezeket az olcsóbb kínai technikákat.
Illetve a komolyabb gyártók termékeit.
A Topic elején sok új érdeklődőnek tudna segítségül szolgálni.
1hete Csütörtökön az ismim mutatott 1et- ali.... oldalról. Azt mondta 2e-be van.
Na ilyet biztos nem vennék...[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Sztenn
tag
válasz DrBubo77 #120 üzenetére
persze, mindenki az én e-mail fiókom tartalmára kíváncsi. először a netre kötött géppel voltak bajok. aztán a laptopok... utána okostelefonok. most okosóra van soron, később jön az okosgyűrű, okosalsónadrág, okostányér stb... mindenki kémked utánunk, féljünk!
olyan nincs, hogy valami 100% biztonságos vagy feltörhetetlen stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest