- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ļantos
aktív tag
válasz #61392896 #5167 üzenetére
Idegesítene, hogy ott van és nem használom semmire a funkciót.
Tudom, van telefonon is amit nem használok, csakhogy ha nekem ájfon kell, akkor mind ugyanazt tudja ugye és nincs választási lehetőség. Óránál tudok keresni olyat ami számomra valós használati értékkel bír, így azt preferálom.
Ilyen a szerelős, dolgozós órám, minden sallang nélkül. Egyszerű, nem féltős, olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
válasz Macika66 #5155 üzenetére
Sose értettem, minek egy órára ilyen kis körben számláló bigyó-izé-akármi. Bolhafasznyi számokkal ráadásul. Miket mutatnak ezek? Nálam kizáró ok, ha van rajta olyan felesleges bizbasz (hagyományos órákról beszélek) ami mér valamit, de a viselője se tudja, kinek és mit... Megveszi mert drága, vagy "menő", ám haszontalan.
-
Ļantos
aktív tag
Navigációra valaki?
-
Ļantos
aktív tag
Jónapot.
Melyik az az óra ami tud navigációt futtatni, esetleg offline térképet? Elsősorban arra kellene, ha megyek valahová, ne kelljen előkaparnom a telefont. Mivel vad helyeken montizok, így tartóban esélytelen, első földetéréskor sokkot kapna, és nem olcsó telefonról van szó. Sőt, vinni sem szoktam, addig legalább nyugalom van. GPS alapú térképes kilométeróra 100e felett van, annyit nem ér meg nekem. Néha kell amikor az erdőben bizonytalan vagyok az elágazónál. Valamint ha betervezek egy gpx útvonalat számítógépen és letérek, újra tudja rajzolni, ez lenne a lényeg.
Van ilyen egyáltalán? Persze van, Garmin és társai, szintén száz körül. Valami élhetőbb árban? Kerestem itt, de egyértelmű találatra nem akadtam. Amazfit Pace esetleg valakinél? Tudná ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest