- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg elnéztem volna és nem jó helyen járok, akkor előre is elnézést
Gyerek részére szeretnék valami okos órát, ami vízálló és SIM fogadására is képes (táborozás alatt kommunikáció, nem a megfigyelés a cél). Ami még fontos: június 25.ig érkezzen meg, akárhonnan is
Van valakinek bármi tapasztalata ezzel kapcsolatban?Nézegettem a párezer forintos kínai cuccokat, melyek kb egy közepes hamburger árába kerülnek és ha a tábort kibírja, nekem már megérte A probléma, július-augusztus magasságánál előbb nem érnek ide. Amazon-on meg ugyanaz a cucc kb 3-4x annyi:
[link]Előre is köszönöm, minden input számít!
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata Samsung Galaxy Watch (46mm) és iPhone együttes használatáról?
A márkaüzletben azt mondták, hogy az értesítések/üzenetek nem nézhetők meg visszamenőleg, de amúgy minden működik.Minden infót köszönök!
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Okosóra face ügyben szeretnék segítséget kérni. A feltöltés menete tiszta, de a kereséssel gond van. Az óra (AllCall W2) a zip-ből kicsomagolós-mappába betöltős verziót eszi meg, amiből kb 3-at találtam, ellentétben a *.watch kiterjesztésűekkel, amiből kb végtelen van.
Valakinek van tapasztalata/véleménye ez ügyben? mi a keresőszó a fentire, amivel le tudom szűkíteni? Esetleg melyik app jó pl ilyenre? iOS-t használok, az androidos cuccok sajnos nem opciók telefonról. Letöltés/órán futó cucc lenne az ideális.
Köszönöm előre is!
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #7349 üzenetére
Hello!
Mindkettőn folyamatosan az aktuális veziók vannak, de elvileg a frissítések óta úgy emlékszem, még működtek egy ideig.
Nálad mi a metódus a csatlakoztatásra? Érdemes lehet fucktory resetet nyomni és újra az egész?
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Lemfo LEM6 ügyben szeretnék segítséget kérni.
Az adott óra egy Iphone-al összekötve teljesen jól működött egy ideig, azonban mostanság nem bírom őket összecsatlakoztatni. Azaz, csatlakozni csatlakozik, a hívást jelzi is, de semmi több nem történik, nem jelzi az SMS/Email/Viber/stb. üzeneteket (a telefon értesítési központban megjelennek).
Van esetleg valakinek ez ügyben meglátása/tapasztalata/segítő tanácsa?
Köszönöm szépen!
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5089 üzenetére
Szia!
Töredelmesen bevallom, még nem kerestem rá, sok időm se volt foglalkozni vele, csak ránéztem volna munkában és ez lett belőle...
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5076 üzenetére
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5070 üzenetére
a képek egy korábbi hozzászólásban találhatóak?
Thx!
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5070 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó kérdésem pontosítva
Amikor Bluetooth-on párosítod, ott a fogaskeréknél van egy "Internet Access" menüpont, amit nem bírok aktiválni, bepipálja, majd azonnal ki is szedi - ugyanez a telefon felöli oldalon...Persze, perverz dolog a GoogleMaps ezen, sokkal inkább a kíváncsiság vezérelt, mint a szükség De akkor elvileg nem csak nálam nem megy...
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #4972 üzenetére
Szia!
Macika66 révén használója lettem egy Lemfo LEM6 készüléknek. (Utólag is köszönet neki a korrekt ügyintézéstért)
Még a SIM-es/vizes oldalt nem volt lehetőségem tesztelni, de felmerült pár kérdésem a használat során, amire szeretnék véleményt/tapasztalatot kérni tőled:
- WiFi-vel működőképesnek tűnik a GoogleMaps, de csak GPS használattal nem sikerült életre kelteni - ez ügyben van tapasztalatod?
- A "Lost Link" jelzőhangját lehet valami emberire cserélni?
- a hivatalos weboldalon látni jó pár óra-skint, mely nem szerepel sem az adott, sem a letölthető típusoknál - ezen lehet változtatni?
- a hívásokat Telefonnal összekötve valahogy fel tudom venni (a telefonon), vagy csak jelzi, hogy bejövő hívás van?
- Nem sikerül aktiválni a mobilnet használatot a készülék csatlakoztatásakor - ezt be lehet valahogy izzítani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Paadoxon
csendes tag
Köszönöm szépen a véleményeket!
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #4843 üzenetére
Hello!
A segítséged/véleményed szeretném kérni a Lemfo Lem6 ügyben. Nézegettem én is, mert elvileg teljesíti az elképzeléseimet egy strandóra-telefon kombóra
Mik a benyomások, tapasztalatok? Úszni pl. lehet benne? Mennyit bír egy töltéssel "normál" felhasználás mellett? Mennyiért és honnan sikerült beszerezni? Telefonként mennyire használható?
Előre is köszönöm, ha válaszolsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest