Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
keveset kóstoltam eddig, s remélhetőleg már nem is fog sokkal bővülni eme szűkös tájékozottságom, így nem tudnék általánosságban beszélni a vaginális kulinaritásról, illetve annak franciás élvezetéről - de magas labda lévén írni sem valószínű, mivel nem az akadályoz a beszédben, miről mink most épp tárgyalunk, inkább csak a tapasznyalatlanságom mértéke
citromot szeretem, de nem tudtam, hogy ezért, köszönöm, ó, hogy ezt is megtanítottad nékem
lészen itt néked egyébként egy dal, ha már témaságnál vagyunk, olvasd a szövegét, szúrd ki a szót és sort
@kukuc kujon: a lehetőség szárnyas ördöge mindig ott lebeg a fejünk felett (mindannyiónké felett), tudok is róla, de nem vagyok hajlandó méltatni még egy vállrándítással egybekötött magasról leszaromra sem - ezt hívják tudatos naivitásnak. ne próbálj okítani, felesleges, makacs vagyok, mint egy zárt vágány
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest