- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
keveset kóstoltam eddig, s remélhetőleg már nem is fog sokkal bővülni eme szűkös tájékozottságom, így nem tudnék általánosságban beszélni a vaginális kulinaritásról, illetve annak franciás élvezetéről - de magas labda lévén írni sem valószínű, mivel nem az akadályoz a beszédben, miről mink most épp tárgyalunk, inkább csak a tapasznyalatlanságom mértéke
citromot szeretem, de nem tudtam, hogy ezért, köszönöm, ó, hogy ezt is megtanítottad nékem
lészen itt néked egyébként egy dal, ha már témaságnál vagyunk, olvasd a szövegét, szúrd ki a szót és sort
@kukuc kujon: a lehetőség szárnyas ördöge mindig ott lebeg a fejünk felett (mindannyiónké felett), tudok is róla, de nem vagyok hajlandó méltatni még egy vállrándítással egybekötött magasról leszaromra sem - ezt hívják tudatos naivitásnak. ne próbálj okítani, felesleges, makacs vagyok, mint egy zárt vágány
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bundle topik
- Androidos fejegységek
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest